Raksadagen 2020 | SeAMK

Raksadagen 2020

Raksadagen 2020 on Seinäjoen ammattikorkeakoulun rakennusalan opiskelijoiden järjestämä yrityspäivä. Tapahtuma järjestetään SeAMKissa jo neljättä kertaa. Tapahtumassa yritykset esittelevät toimintaansa ja kohtaavat toisensa. Tarjolla on tulevaisuuden työpaikkoja opiskelijoille ja yrityksille tulevaisuuden työntekijöitä.

Aiempina vuosina tapahtuman kautta opiskelijat ovat löytäneet itselleen työpaikkoja, kesätyöpaikkoja sekä opinnäytetyön aiheita. Yritykset ovat taas löytäneet uusia loistavia työntekijöitä sekä tekijöitä heillä tarjolla oleville opinnäytetyön aiheille.

Raksadagen sisältää yritysten pitämiä luentoja, eri yritysten städejä joilla he kertovat toiminnastaan ja kylmäständejä joissa on tarjolla yrityksien mainoksia ja esitteitä.

Kaikki opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaamme. Se on erityisesti suunnattu rakennisinsinööreille ja rakennusmestareille. Kuitenkin monet tapahtumaan osallistuvista yrityksistä ovat suuria ja heillä on tarvetta laaja-alaiselle osaamiselle. Kiinnostavaa nähtävää ja kuultavaa löytyy varmasti kaikkien alojen opiskelijoille.

Paikka: Frami F, Lasipalatsi