RestoRace Seinäjoen Kauppatorilla | SeAMK

RestoRace Seinäjoen Kauppatorilla

RestoRace on tapahtumakiertue, jonka tavoitteena on tuoda restonomitutkinnolle näkyvyyttä, kertoa alan opinnoista, työmahdollisuuksista sekä kasvattaa hakijamääriä. Tapahtuma on suunnattu erityisesti toisen asteen viimeisen vuoden opiskelijoille ja välivuotta pitäville, jotka ovat potentiaalisia hakemaan koulutukseen lähitulevaisuudessa. Kiertue kattaa valtakunnallisesti 10 paikkakuntaa.

RestoRace-kilpailussa joukkueet kisaavat aikaa ja toisiaan vastaan restonomihenkisiä tehtäviä suorittaen, joten ongelmanratkaisukykyä, nopeutta ja mielikuvitusta tarvitaan. Tarkoituksena on esitellä alaa ja sen monipuolisuutta hauskalla tavalla.

RESTORACE-kisan lisäksi järjestetään RESTOTORI, joka kokoaa yhteen matkailu- ja ravitsemisalan toimijoita
sekä restonomikoulutusta tarjoavia ammattikorkeakouluja. Lisäksi torilla on luvassa muuta ohjelmaa: testaa tuntemuksesi maiden ja kaupunkien sijainneista, pyöräytä onnenpyörää, pelaa tai bailaa iglussa Silent Dicossa!

Tapahtuma, kilpailut ja ohjelma ovat kaikille avoimia, joten erillistä ilmoittautumista tai kutsua tapahtumaan ei tarvita. Mikäli kuitenkin löytyy halukkaita osallistumaan RestoRace-kisaan, on ilmoittautuminen hoidettava kotisivujen kautta https://www.restorace.com/

Tapahtuman järjestää restonomikoulutuksen ja elinkeinon yhteiskehittämishanke ReKey , jonka rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeessa on mukana 13 matkailu- ja ravitsemisalan koulutusta tarjoavaa ammattikorkeakoulua. RestoRace -tapahtumasta vastaa Haaga-Helia AMK:

Miia Itkonen, Projektipäällikkö, opiskelijat
puh. 0405557852
email miia.itkonen@myy.haaga-helia.fi

Markku Itäranta, Projektipäällikkö, opiskelijat
puh. 0404165070
email markku.itaranta@myy.haaga-helia.fi

Monika Birkle, Vastaava ohjaaja, Haaga-Helia
puh. 0504066715
email monika.birkle@haaga-helia.fi

SeAMK:n yhteyshenkilönä toimii:
Kirta Nieminen
puh. 040 830 5081
email kirta.nieminen@seamk.fi