Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta | SeAMK

Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan yhteistyön kautta

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Seinäjoelle 4.12.2018!

Valtakunnallinen Ruokasektorin koordinaatiohanke kattaa laaja-alaisesti pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämisalat lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Yhteistyön tiivistämiseksi ja eri toimijoiden yhteen saattamiseksi järjestetään maakunnalliset Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita ja mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan ja onnistuneita käytäntöjä levitetään. Samalla kuullaan, mitä valtakunnallisesti tällä hetkellä tehdään ja voidaan poimia sieltä sopivia paloja oman maakunnan kehittämistoiminnan tueksi.

Paikka: Sininen auditorio F110, SeAMK Frami F 1. krs., Kampusranta 11, Seinäjoki

Aika: 4.12.2018 klo 9.00 – 12.30

Ohjelma

Ruokasektorin koordinaatiohankkeen esittely

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti
Eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm. Ruokamatkailun kehittämishanke esittäytyy

SME ORGANICS – Luomun toimintasuunnitelma Etelä-Pohjanmaalle
Anna Tall, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

Hungry for Finland – Ruokamatkailun tuotteistaminen
Kristiina Havas, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Superhyvä
Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Miten tästä jatkamme?

Ilmoittautumiset 27.11.2018 mennessä http://ty.fi/ruoka-etelapohjanmaa

Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää:
Elina Huhta, Ruokamatkailun kehittämishanke, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, elina.huhta@seamk.fi, 040 830 0417
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929