SeAMK Foorumi: Terveys ja hyvinvointi syntyy yhdessä (Heikki Hiilamo) | SeAMK

SeAMK Foorumi: Terveys ja hyvinvointi syntyy yhdessä (Heikki Hiilamo)

Vuonna 2020 SeAMK Foorumissa katsotaan tulevaisuuteen. Kuusi vierailevaa luennoitsijaa johdattaa yleisön aiheisiin, jotka ovat meille paikallisesti mutta myös globaalisti tärkeitä. SeAMK Foorumin Tiedä tulevaisuus! -sarjassa terveydestä ja hyvinvoinnista puhuu valtiotieteiden ja filosofian tohtori, THL:n tutkimusprofessori Heikki Hiilamo.

Hiilamon esitys tarkastelee verkostuituneiden sote-palveluiden näkymiä pandemian jälkeen

“Käsittelen esitelmässä sitä, mikä on mahdollisesti muuttunut ja muuttumassa pandemian alun jälkeen väestön hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä sekä terveys- ja sosiaalisten ongelmien ratkaisussa. Pandemia tarkoittaa sote-alan tarpeiden lisääntymistä ja pandemian torjunta tarkoittaa käytettävissä olevien resurssien vähenemistä. Yhtälön ratkaiseminen vaatii entistäkin enemmän eri toimijoiden välistä yhteistyötä. Pandemia onkin synnyttänyt uudenlaista solidaarisuutta sekä uudenlaisia toimintamalleja. Toisaalta kestävyysvaje saattaa näyttäytyä aikaisempaakin suuremmalta uhalta, jolloin säästöpuhe voi estää sote-alan kehittämistä ja yhteistyötä.”

SeAMK Foorumin luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Poikkeustilanteen aikana SeAMK Foorumit nähdään verkkolähetyksinä SeAMKin YouTube-kanavalla. Heikki Hiilamon esitys nähdään suorana 28.4. kello 15 alkaen osoitteessa: https://youtu.be/6vH2D6Up72I

Heikki Hiilamon luento järjestetään yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun toteuttaman Pk-yritykset SOTE-polulla kasvuun -hankkeen kanssa.

Yhteyshenkilö:

Piia-Pauliina Mäntysaari
asiantuntija, TKI
SeAMK
+358 40 868 0808
piia-pauliina.mantysaari@seamk.fi