SeAMK Foorumi: Vastuullinen ruuantuotanto ja ruokaturvallisuus | SeAMK

SeAMK Foorumi: Vastuullinen ruuantuotanto ja ruokaturvallisuus

Vuoden 2021 syksyllä SeAMK Foorumi pureutuu vastuullisuuteen ja turvallisuuteen neljän esityksen voimalla. Globaalien haasteiden edessä toimintamme vastuullisuus ja muut huomioiva turvallisuus ovat nousseet ensiarvoisen tärkeiksi. Perehdymme siihen, mitkä ovat päivänpolttavia vastuullisuus- ja turvallisuuskysymyksiä eri aloilla ja mitä niiden eteen tehdään.

SeAMK Foorumi järjestetään koronatilanteen salliessa hybriditoteutuksena: auditoriossa F128 (Frami F) sekä mahdollisuus seurata verkkolähetyksenä SeAMKin YouTube-kanavalla. Tilaisuudet ovat kello 14.30 – 16.00 sisältäen esityksen sekä keskustelun.

Lisätietoja julkaistaan ohjelman varmistuttua.