SeAMK Foorumi: Vastuullinen ruuantuotanto ja ruokaturvallisuus

#

Vuoden 2021 syksyllä SeAMK Foorumi pureutuu vastuullisuuteen ja turvallisuuteen neljän esityksen voimalla. Globaalien haasteiden edessä toimintamme vastuullisuus ja muut huomioiva turvallisuus ovat nousseet ensiarvoisen tärkeiksi. Perehdymme siihen, mitkä ovat päivänpolttavia vastuullisuus- ja turvallisuuskysymyksiä eri aloilla ja mitä niiden eteen tehdään.

Torstaina 11.11.2021 SeAMK Foorumin aiheena on vastuullinen ruuantuotanto ja ruokaturvallisuus. Ohjelma koostuu kolmesta SeAMKin omien asiantuntijoiden esityksestä:

Kari Laasasenaho: Kaatuuko eteläpohjalainen ruokaketju ilmastotavoitteisiin?

Gun Wirtanen: Ruokaturvallisuus lähtee rakennussuunnittelusta

Ilkka Latomäki: Ravintoloiden vastuullisuustoimet pandemian jälkeen

SeAMK Foorumia voit seurata verkkolähetyksenä SeAMKin YouTube-kanavalla. Suora osoite lähetykseen on: https://youtu.be/htPINmPJbH8

Tilaisuudet ovat kello 14.30 – 16.00 sisältäen esityksen sekä keskustelun.