SeAMK-webinaari: Mobiili terveysteknologia | SeAMK

SeAMK-webinaari: Mobiili terveysteknologia

#

Etelä-Pohjanmaan hyteAi -hankkeen järjestämä webinaarisarja on edennyt kolmanteen ja viimeiseen osaansa.

Webinaari järjestetään 24.2 klo 16.30-19 Teamsin välityksellä ja siinä keskitytään mobiiliin terveysteknologiaan. Pääasiallinen kohderyhmämme ovat hyvinvointialan yrittäjät, mutta kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan.

Puhujina

  • Suomen mitatuin mies Pekko Vehviläinen. Esityksessään tohtori Vehviläinen kertoo, mitä hyötyä teknologiasta on heidän yritykselleen käytännössä ollut, ja miten sote-uudistus vaikuttaa hyvinvointialan toimijoihin. Lisäksi esityksessä otetaan kantaa kansainvälisen toiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Webinaarissa ja sen jälkeen on mahdollista esittää hänelle suoraan kysymyksiä aihepiirin liittyen.
  • VTT tutkija Elina Mattila, jonka työ keskittyy erityisesti hyvinvoinnin tukemiseen ja ennaltaehkäisyyn. Mattilan tutkimuksen aihepiirinä ovat olleet mm. painonhallinta, stressinhallinta ja nyt parhaillaan tyypin 2 diabeteksen ehkäisy sekä käyttäytymismuutoksen tukemiseen digitaalisilla interventioilla.
  • Riikka Jokinen Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä. Jokinen on työskennellyt pitkään maakunnan kotiin vietävien palveluiden parissa.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 23.2 klo 12 mennessä sähköisellä lomakkeella.