Study Abroad Fair | SeAMK

Study Abroad Fair

Study Abroad -messut järjestetään Frami F:n Lasipalatsissa (F144). Messujen tarkoituksena on rohkaista ja motivoida SeAMKin opiskelijoita lähtemään suorittamaan osaa opinnoistaan tai harjoitteluun ulkomaille. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla jo vaihdossa olleiden SeAMKin opiskelijoiden kokemuksia ja tarinoita. Samalla voi keskustella täällä olevien vaihto-opiskelijoiden kanssa heidän kotimaistaan ja niiden kulttuureista. Kansainvälisen liikkuvuuden palvelut on mukana kertomassa alakohtaisista vaihtomahdollisuuksista ja apurahoista.

Study Abroad Fair will be organized in Lasipalatsi (Frami F144). Aim is to encourage and motivate SeAMK students to go on exchange during their studies. At fair, students who have already been on exchange will share their exchange experiences, and current exchange students at SeAMK will tell their home countries and culture and home universities . International Mobility Services will share information about exchange opportunities and grants.

Tapahtuman järjestävät / Event is organized by: SeAMK Kansainvälisen liikkuvuuden palvelut / SeAMK International Mobility Services ja Opiskelijakunta SAMO / Student Union SAMO