Study Abroad -messut | SeAMK

Study Abroad -messut

Haluaisitko tehdä opintojen aikana jotain uutta ja jännittävää? Haluaisitko suorittaa opintoja tai työharjoittelun toisessa maassa ja kerätä opintopisteiden lisäksi myös elämyspisteitä? SeAMKin opiskelija, tule kuulemaan vaihtomahdollisuuksista Study Abroad -messuille!

Study Abroad -messut järjestetään maaliskuun 20. päivä, Frami F:n Lasipalatsissa (F144) klo 12.00-15.00. Sinulla on mahdollisuus tulla kuulemaan jo vaihdossa olleiden opiskelijoiden kokemuksia ja tarinoita heidän vaihto-opiskeluajoistaan. Voit myös samalla keskustella vaihto-opiskelijoiden kanssa heidän kotimaistaan ja niiden kulttuureista.

Tule siis paikalle keräämään informaatiota sekä hyviä syitä ja perusteluja sille, miksi sinunkin kannattaisi lähteä vaihtoon opintojesi aikana! Messuille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Sinun täytyy vain ilmaantua paikalle sinulle sopivana aikana. Kaikkien messukävijöiden kesken arvotaan pääpalkintona 50€ S-ryhmän lahjakortti ja muitakin SeAMK aiheisia palkintoja on luvassa!

Oletko jo ollut vaihdossa? Tule pitämään ständiä vaihtomaastasi ja kerro kokemuksista muille opiskelijoille! Kaikki ständeilijät saavat kiitoksena osallistumisesta 10€ lahjakortin Amarilloon.

Jos kiinnostuit ständeilystä ota yhteyttä kv-toimistoon: erno.mikkila2(a)seamk.fi.