Tekoälyä yrittäjälle -valmennussarja 3/3: Tekoäly aisaparina yrityksen toiminnassa

#

Euroopan unioni, Euroopan sosiaalirahasto. Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Tampereen ammattikorkeakoulu.

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tekoäly voi toimia fiksuna apukätenä. Katsotaan, miten tekoäly auttaa esimerkiksi asiakasryhmien löytämisessä, perinnässä tai perehdytysoppaan luonnissa. Ota läppäri mukaan ja kokeile käytännössä.

Asiantuntijana valmennuksissa on Teemu Virtanen. Hän toimii SeAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiohankkeissa asiantuntijana. Hänellä on vankka tausta tietotekniikassa, erityisesti käyttäjätuessa. Lisäksi Teemu on toiminut sivutoimisena yrittäjänä useiden vuosien ajan, tarjoten verkkosivujen ja verkkokauppojen suunnittelupalveluita pienyrityksille. Hänen osaamisensa ulottuu myös XR-teknologiaan ja tekoälyyn sekä niiden soveltamiseen. Teemun pyrkimyksenä on pysyä aallonharjalla uusimpien teknologisten innovaatioiden kanssa.

Valmennus järjestetään maksuttomana aamukahvitilaisuutena, ja sen kohderyhmänä ovat kaikki tekoälystä ja sen hyödyntämisestä kiinnostuneet.

Valmennus järjestetään ti 26.9.2023 klo 8–10 Seinäjoella. Valmennuksen asiantuntijaosuus striimataan etäkatsomoihin Alajärvelle, Alavudelle, Kauhajoelle, Kauhavalle ja Kurikkaan.

Osallistu täällä

Tilaisuus järjestetään Seinäjoella: Frami F, Kampusranta 11
Etäkatsomo Alajärvi: JAMIn toimipiste, Hoiskontie 25
Etäkatsomo Alavus: Fasadi, Taitotie 1
Etäkatsomo Kauhajoki: Logistia, Teknologiapuisto 1
Etäkatsomo Kauhava: Kaupungin kehityskeskus, Loppusuora 20
Etäkatsomo Kurikka: yrityspalvelupiste Formu, Keskuspuistikko 14

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Huomaa myös muut valmennussarjan valmennukset!

Tarjoamme sinulle kolmen aamun verran asiaa tekoälystä. Voit ilmoittautua sinua eniten kiinnostavaan valmennukseen tai tulla mukaan vaikka kaikkiin!

Tekoälyä yrittäjälle -valmennussarjan muut tilaisuudet:

 

Tilaisuudet järjestää SeAMKin Myrsky – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -hanke.

TAMKin ja SeAMKin kanssa menossa mukana Länsi-Suomen muut osatoteuttajat

Centria ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Turun ammattikorkeakoulu, Vaasan ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia