SeAMK Digital Factory

Tuotantoprosessin tehokkuus ja joustavuus on valmistavassa teollisuudessa tärkeä kilpailutekijä. Tuotteiden ja innovaatioiden on tultava markkinoille nopeasti ja tuotannon on oltava joustava niin toimitusnopeuden kuin tuotantokapasiteetinkin suhteen. Tuotannon automatisoinnin ja teollisen internetin käyttöönoton tarve kasvaa entisestään. Valmistuvilta insinööreiltä edellytetään oman koulutusalan syvällistä osaamista, mutta myös yhä enemmän näkemystä laajoista kokonaisuuksista.

Digital Factoryn uutisia

lisää uutisia

Oppimis- ja tutkimusympäristö suunnittelua ja testausta varten

SeAMK Digital Factory on virtuaalinen oppimis- ja tukimusympäristö, jossa suunnitellaan ja testataan erilaisia koneita, laitteita ja ohjelmia. Jotta valmistavassa teollisuudessa voitaisiin tehdä mahdollisimman toimivia ja tarpeita vastaavia laitteita, tehdään Digital Factoryssa ensin perustustyötä suunnittelemalla, testaamalla ja simuloimalla laitteita virtuaalisesti. Digital Factory on osa SeAMKin konetekniikan, automaatiotekniikan ja tietotekniikan opetusta.

Digital Factory edistyksellisenä oppimisympäristönä opettaa ennakkoluulottomasti digitaalisen valmistuksen ja teollisen internetin teknologioita. Hyödyntääkseen digitaalisaatiota yritykset tarvitsevat uutta osaamista. Eläköön automaatio! -palkinto on sertifikaatti kouluttaa insinööreistä uuden digiajan osaajia ja viestinviejiä.

Uusin teknologia IDEAL PLM:ltä

Digital Factoryssä hyödynnetään opetus-, tutkimus- ja palvelutoiminnassa IDEAL PLM:n toimittamaa alan viimeisintä teknologiaa. Tällä teknologialla tuotannon simulaation ja rinnakkain tapahtuvan tuotemäärittelyn sekä tuotantoprosessin suunnittelun avulla taataan mahdollisimman tehokas siirtymä tuotesuunnittelun virtuaalisesta maailmasta konkreettiseen tuotantoon.

Lisätietoa Digital Factorysta

Vaalea kiharahiuksinen mies seisoo hieman sivuttain käsi sinisen puvuntakin liepeessä.

Juha Hirvonen

Yliopettaja

sähköposti

Juha.Hirvonen(a)seamk.fi

puhelin

+358408300340

Parrakas mies seisoo kädet taskussa.

Jyri Lehto

Lehtori

sähköposti

Jyri.Lehto(a)seamk.fi

puhelin

+358408300310