Harjoittelija erilaisiin projekteihin (etätyö tai Tallinnan toimisto)

Julkaistu 8.4.2024, Haku päättyy 31.12.2024 | Etätyön mahdollisuus: Kyllä

Etsitkö työharjoittelupaikkaa, jossa pääset mukaan erilaisiin projekteihin yritysten palveluiden kehittämisessä? Oletko innokas suorittamaan harjoittelun täysin etänä? Tai mahdollisesti Tallinnan konttorillamme?

Katrium on suomalaisomisteinen yritys, joka on erikoistunut kansainvälisiin contact center-, tutkimus- ja liiketoiminnan tukipalveluihin sekä monikieliseen sisältömarkkinointiin. Toimipisteemme sijaitsee Tallinnassa ja toimintaa tukee maailmanlaajuinen freelancer-ammattilaisten verkosto. Palvelumme on suunnattu yrityksille, jotka pyrkivät kansainvälistymään tai ulkoistamaan liiketoimintaansa. Palvelut on kohdennettu yksittäisille yrityksille, mutta palvelemme myös suuremmalla volyymilla alihankinnan ja ulkoistamisen kautta. Päämarkkinat ovat Suomessa ja Baltian maissa, mutta palvelumme kattavat koko Euroopan.

Harjoittelijana opit monipuolisesti liiketoiminnan palveluiden kehittämisestä, projektijohtamisesta sekä nykyaikaisesta joustavasta työskentelytavasta. Etätyöskentelyssä saat arvokasta kokemusta digitaalisesta työympäristöstä ja pääset kehittämään teknologisia taitojasi. Tehtävissä saat mahdollisuudet laajentaa osaamistasi ja kerätä alan työkokemusta. Lisäksi pääset osaksi kannustavaa työyhteisöä ja saat avuliaat työkaverit. Pääset siis huoletta ja joustavasti suorittamaan harjoittelusi.

Voit hakea meille mistä päin Suomea tahansa. Tarvitset kuitenkin tietokoneen, nettiyhteyden, kuulokkeet ja kiinnostuksen etätyöhön tai vaihtoehtoisesti työskentelyyn Tallinnan konttorillamme. Englannin kielen taito on plussaa, mutta koko harjoittelujakson aikana saat tuen meidän suomalaiselta tiimiltämme.

Harjoittelu on palkaton ja emme vaadi aikaisempaa työkokemusta.

Aloitusajankohta sovitaan yksilöllisesti sekä harjoittelun sisältö räätälöidään harjoittelijan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Työtehtävät vaihtelevat riippuen koulutuksestasi:

- markkinointi ja myynti
- asiakaspalvelu
- some ja sisällöntuotanto
- esihenkilötyö
- koordinointi ja projektihallinta
- kansainvälinen rekrytointi
- erilaiset toimistotehtävät
- koodaus, IT-tuki, Wordpress, SEO-optimointia (hakukoneoptimointia)
- markkinatutkimukset ja asiakastyytyväisyyskyselyt
- video- ja graafinen suunnittelu
- paljon muuta

Voit myös esimerkiksi tehdä meillä opiskelusi lopputyön.

Lähetä meille vapaamuotoinen esittely itsestäsi ja CV osoitteeseen info@katrium.eu

Voit myös mainita hakemuksessasi, missä tehtävissä haluaisit harjoittelun suorittaa.
Tsekkaa lisätietoja verkkosivuiltamme www.katrium.eu

Tervetuloa energiseen tiimiimme!

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 31.12.2024
Ilmoittajan verkkosivut: https://katrium.eu/
Yhteystiedot: Katri Kaukiainen, +358 931 574 717, info@katrium.eu