Kevään 2022 opetus SeAMKissa alkaa pääosin etänä | SeAMK.fi

Kevään 2022 opetus SeAMKissa alkaa pääosin etänä

kategoria: SeAMK Info
SeAMK-logo.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu aloittaa kevään 2022 opetuksen pääosin etäopetuksena. Lähiopetuksena kampuksella järjestetään vain osa pienryhmäopetuksesta (esimerkiksi laboratoriot, simulaatiot, harjoitustilanteet ja muut vastaavat pienryhmätilanteet) sekä tammikuussa tutkinto-opiskelunsa aloittavien ryhmien opetus. Linjaus on voimassa tässä vaiheessa 16.1.2022 asti.

– Arvioimme tilannetta jatkuvasti ja otamme toiminnassamme huomioon terveysviranomaisten suositukset korkeakouluille. Linjauksesta on keskusteltu myös paikallisten terveysviranomaisten kanssa, toteaa SeAMKin rehtori Jaakko Hallila.

SeAMK edellyttää kampusalueellaan maskin käyttöä. Näihin tilanteisiin SeAMK tarjoaa maskit. SeAMKin tarjoaman maskin sijaan opiskelija voi aina käyttää myös omaa maskiaan tai terveydellisistä syistä visiiriä, jonka hän kustantaa itse. Turvaväleihin, hyvään käsi- ja yskimishygieniaan, maskien käyttöön sekä terveenä kampukselle tulemiseen on edelleen kiinnitettävä tarkkaa huomiota. SeAMK suosittelee vahvasti myös koronarokotteita yhteisönsä jäsenille.

Muutokset ovat edelleen mahdollisia. Opiskelijat ja henkilöstö löytävät tarkemman tiedon asiasta intranetistä.

Lisätiedot:
korona@seamk.fi