KOKO2022-täydennyskoulutusta tarjolla työttömille korkeakoulututkinnon suorittaneille | SeAMK.fi

KOKO2022-täydennyskoulutusta tarjolla työttömille korkeakoulututkinnon suorittaneille

kategoria: SeAMK Info
Nauravia ihmisiä istuu pöydän ääressä.

KOKO2022-koulutuksessa kehität myynnin ja markkinoinnin, myös sosiaalisen median sekä tiedon hallinnan ja tiedolla johtamisen osaamistasi. Koulutuksen avulla voit vahvistaa osaamistasi ja edesauttaa työllistymistäsi asiantuntijuutta vaativiin työtehtäviin yrityksiin tai muihin asiantuntijaorganisaatioihin.

Koulutus on tarkoitettu korkeakoulututkinnon suorittaneille työttömille tai työttömyysuhanalaisille TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilujen yli 20-vuotiaille työnhakijoille. Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena, jolloin se on maksuton työttömille korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Opinnot järjestetään verkkototeutuksena. Koulutuksessa käytetään sähköisiä oppimisalustoja, kuten Teams ja Moodle. Vain kaksi ensimmäistä viikkoa on lähiopetusta, tosin tilanteen niin vaatiessa orientaatiokin voi siirtyä verkkoon. Koulutus sisältää kahdeksan viikon harjoittelun, joten voit olla yhteydessä jo koulutuksen aikana itseäsi kiinnostaviin mahdollisiin työnantajiin. Näin löydät itsellesi mainion harjoittelupaikan – ja ehkä myös työpaikan.

Haku koulutukseen tapahtuu TE-toimiston verkkosivujen kautta 15.12.2021 mennessä. Koulutus alkaa tammikuussa 2022.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot

Sini Karjalainen
etunimi.sukunimi@seamk.fi
puh. 040 830 0321, myös WhatsApp