Peter Vesterbacka vierailulla SeAMKissa – keskusteluissa yhteistyö kansainvälisessä opiskelijarekrytoinnissa | SeAMK

Peter Vesterbacka vierailulla SeAMKissa – keskusteluissa yhteistyö kansainvälisessä opiskelijarekrytoinnissa

kategoria: SeAMK Info
Joukko miehiä seisoo punaisissa huppareissa seuraamassa laitteen toimintaa. Yksi heistä kuvaa puhelimen kameralla.
Peter Vesterbacka ja kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä seurueineen tutustuivat aamupäivän aikana muun muassa teollisen internetin laboratorioon, SeAMK Digital Factoryyn. Vieraat saivat Vesterbackan tunnetun tyylin mukaisesti kaupungilta ja SeAMKilta punaiset hupparit.

Yrittäjä ja sijoittaja Peter Vesterbacka vierailee parhaillaan Seinäjoella ja SeAMKissa. Kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilän Seinäjoelle kutsumana Vesterbacka seurueineen tutustuu aamupäivän ajan muun muassa SeAMKin yrittäjyystoimintaan sekä teollisen internetin laboratorioon ja käy keskusteluita yhteistyön tiivistämisestä kansainvälisessä opiskelijarekrytoinnissa rehtori-toimitusjohtaja Jaakko Hallilan kanssa.

Vesterbacka on opiskelijoita Suomeen ja Eurooppaan hankkivan Edunation Finlandin sekä lukio-opiskelijoita Suomeen ja Suomenlahden alueelle houkuttelevan uuden Finest Future -yrityksen perustajia.

Vesterbacka tunnetaan ehkä parhaiten muun muassa Angry Birds -pelin tiimoilta peliyhtiö Rovion ajalta, kansainväliseksi suurtapahtumaksi kasvaneesta startup-tapahtuma Slushista ja sekä Helsingin ja Tallinnan yhdistävästä, miljardien eurojen merenalaisesta tunnelihankkeesta.

Vesterbackan kanssa Seinäjoen-vierailulla ovat muun muassa Harri Suominen Edunationilta, Mikko Markkanen Crazy Townista ja yrittäjä ja sijoittaja Kustaa Valtonen. Vierailun iltapäivän osuudessa aiheena on start-up-yrittäjyys.