SeAMK eSports julkaistaan ja joukkueen pelit alkavat 26.4. klo 17.30

SeAMK eSports julkaistaan tänään 26.4. klo 17.30 Frami F:ssä auditoriossa F128. Ohjelmassa on eSports-kokonaisuuden esittely ja Educational Masters -sarjan ottelu, jossa SeAMKin joukkue kohtaa Haaga-Helian joukkueen.

SeAMKin joukkueen pelaajat ovat Niko Elmeranta, Jesperi Salo, Jere Ketola, Eemil Naukkarinen ja Jani Karjalainen. Heistä Niko ja Eemil opiskelevat liiketaloutta, Jesperi International Business-koulutusta, Jani konetekniikkaa ja Jere automaatiotekniikka, joten esports on tuonut eri alojen opiskelijoita samaan joukkueeseen. Mukana olevat SeAMKin opiskelijat pitävät opintojaksosta, sillä se on juuri sellaista hauskaa käytännön tekemistä, mitä on kiva ja hyödyllistä tehdä. Osa pelaajista oli mukana jo viime kauden joukkueessa.

– Esports on hieno kokemus, jota ei ole tässä laajuudessa liene muualla. Ensimmäisten joukossa on ollut hyvä olla ja tätä on ollut hieno tehdä, kertovat Niko Elmeranta ja Jesperi Salo.

SeAMKissa voit opiskella urheiluliiketoimintaa sekä käytännön taitojen oppimista elektronisen urheilun projektien avulla. Kokonaisuuden pilotointi alkoi vuosi sitten ja ensi syksystä alkaen kokonaisuus on tarjolla sekä suomeksi että englanniksi – syksyisin suomeksi ja keväisin englanniksi.

Ensimmäinen peli Haaga-Helian joukkuetta vastaan

SeAMKin Esport-joukkue pelaa CS:GO Educational Masters -sarjaa. Muita joukkueita sarjassa ovat mm. seuraavista korkeakouluista: LAB-ammattikorkeakoulu, XAMK, Vaasan yliopisto, Metropolia, Aalto yliopisto, JAMK, Jyväskylän yliopisto, Savonia ja LUT-yliopisto.

– Halutaan näyttää muille, että SeAMK on hyvä koulu ja täällä osataan pelata. Viime kauden kakkossijasta jäi vähän hampaankoloon, joten nyt on tavoitteena voitto, toteavat Niko ja Jesperi kauden tavoitteistaan.

Tsemppiä SeAMKin joukkueelle!