SeAMK.fi-verkkosivusto saa ylleen uudet värit sekä uudenlaisen navigaatiovalikon

Verkkosivustomme ulkoasu ja navigointivalikko muuttuvat 5.6.2024.

SeAMKin verkkosivusto (www.seamk.fi) kokee pienimuotoisen muodonmuutoksen keskiviikkona 5.6.2024, kun sivuston värimaailma sekä navigaatiovalikko uudistuvat. 

Muutosten takia keskiviikon 5.6.2024 aikana sivuston toiminnassa on katkoksia ja häiriöitä, esim. linkkien toimivuudessa.  

Uudet brändivärit käyttöön

Verkkosivuston sinisen värin tilalle tulee uusi brändiväri lila. Se näkyy sivustolla muun muassa erilaisissa napeissa, painikkeissa ja muissa visuaalisissa elementeissä sekä linkkien värissä. 

Nykyinen keltainen väri muuttaa hieman sävyään, ja sen rinnalla lisämausteena nähdään harmaa ja pinkki. 

Sivustolle tuodaan lisää joitakin uusia visuaalisia elementtejä, mm. erilaisia sisällön nostolaatikoita.  

Myös saavutettavuuspuutteita korjataan, jotta sivusto olisi entistä helppokäyttöisempi kaikille käyttäjille. 

Navigaatiovalikko muuttaa paikkaa ja muotoa

Sivuston yläosan navigaatioalue selkeytyy erilaisten linkkien määrän vähentyessä.  

Pääsivujen ja niiden alasivujen linkit löytyvät sekä tietokoneella että mobiililaitteella sivuston oikean yläreunan valikosta, jota kutsutaan hampurilaisvalikoksi. Uuden valikon kuvakkeena ovat kolme allekkaista viivaa. 

Pääsivujen nimet sekä URL-osoitteet muuttuvat

Sivuston uuden sisältörakenteen myötä pääsivujen nimet sekä URL-osoitteet muuttuvat.  

Uudet pääsivut tulevaan olemaan nimeltään Koulutus, Hakeminen, Työelämäyhteistyö, Tutkimus ja kehittäminen, Ajankohtaista sekä Tietoa SeAMKista. Englanninkielisen sivuston pääsivut ovat nimeltään Studies, Admissions, Work-life collaboration, Research and development, News sekä About us. 

Näiden lisäksi tulee sekä uusille että nykyisille opiskelijoille suunnattu oma sivu Opiskelijalle (englanniksi For students), jonne kerätään muun muassa opintojen aloitukseen ja opiskeluun liittyvää yleistä tietoa. 

Nykyisen Opiskelijoille ja henkilökunnalle (englanniksi Students and staff) -sivun nimi muuttuu muotoon Oikopolut (englanniksi Shortcuts). 

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta webadmin@seamk.fi.