SeAMK jatkaa kevätlukukaudella maksuttomien AMK-opintojen tarjoamista työttömille ja lomautetuille | SeAMK

SeAMK jatkaa kevätlukukaudella maksuttomien AMK-opintojen tarjoamista työttömille ja lomautetuille

kategoria: Hakijalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu on huhtikuusta lähtien tarjonnut lomautetuille ja työttömille avoimen AMK:n opintoja yksittäiset opintojaksot sekä alle 60 opintopisteen maksuttomasti. Koronakriisin vuoksi lukuisat suomalaiset ovat joutuneet lomautetuksi tai irtisanotuksi työstään. SeAMK haluaa kantaa vastuuta yhteiskunnasta sekä omasta maakunnasta ja tukea omalta osaltaan lomautettujen ja työttömien mahdollisuuksia vahvistaa osaamistaan.

Vuoden 2020 loppuun asti voimassa ollutta päätöstä on jatkettu koskemaan myös kevätlukukautta 2021. Työttömät ja lomautetut voivat ilmoittautua maksuttomasti avoimen AMKin opintojaksoihin ja alle 60 opintopisteen kokonaisuuksiin, jos opiskelija on ilmoittautuessaan työtön tai lomautettu ja opinnot alkavat ennen 1.8.2021. Oikeus maksuttomiin opintoihin tulee todentaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Avoimen AMK:n tar­jon­ta päivittyy SeAMKin nettisivuille

Avoin AMK tarjoaa joustavan mahdollisuuden suorittaa ammattikorkeakouluopintoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta. Opinnot soveltuvat heille, jotka haluavat kehittää itseään tai työelämän ammattitaitoaan tai suunnittelevat hakeutumista ammattikorkeakouluun.

Avoimessa AMKissa voi suorittaa ammattikorkeakoulu- ja ylemmän ammattikorkeakoulututkintojen opintoja sekä yksittäisiä opintojaksoja tai tutkinnon osakokonaisuuksia, mutta ei koko tutkintoa.

Avoimessa AMK:ssa suoritettuja opintoja voi myös saada hyväksi luettua, jos jatkaa myöhemmin tutkintokoulutukseen ammattikorkeakoulussa.

SeAMKin avoimen AMK:n tarjonnassa olevia opintojaksoja päivitetään avoimen AMK:n verkkosivuille, joten tarjontaa on hyvä seurata säännöllisesti. Opintotarjontaan pääsee tutustumaan täällä.

Lisätietoja:

Annika Pöytälaakso
erikoissuunnittelija, jatkuva oppiminen

+358 40 830 0348
annika.poytalaakso@seamk.fi