SeAMK kutsuu alueen yrityksiä tutustumaan korkeakoulun palveluihin ja yhteistyön mahdollisuuksiin

kategoria: SeAMK Info

SeAMK järjestää tämän viikon torstaina 11.5.2023 alueen yrityksille ja yrittäjille suunnatun Open Campus -tapahtuman.

Tapahtumassa esittäytyy yli 30 SeAMKin koordinoimaa kehittämishanketta, jotka tekevät yritysyhteistyötä. Tarjolla on myös vierailuja laboratorio- ja testausympäristöihin sekä lyhyitä tietoiskuja ja puheenvuoroja. Tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa uusia yrityksiä ammattikorkeakoulun monipuoliseen toimintaan ja palveluihin.

Ammattikorkeakoulun toiminnan laajuus tulee monelle yllätyksenä. Tutkintokoulutus on varmasti se tunnetuin oksa, mutta teemme myös vuosittain yhteistyötä noin 600 yrityksen ja organisaation kanssa. Kokonaisuudessaan tutkimus- ja kehittämistyöhön osallistuu yli 200 SeAMKin asiantuntijaa. Alueen ja sen elinvoiman kehittämiseksi meillä on tälläkin hetkellä käynnissä yli 130 hanketta, ja niistä kymmenissä viedään eteenpäin yhteistä osaamista muun muassa yritysten liiketoiminnan eri osa-alueilla kuten strategisessa osaamisessa, digitaalisuudessa, vastuullisuudessa, markkinoinnissa, kestävässä kehityksessä ja XR-teknologian hyödyntämisessä”, viestinnän asiantuntija Tuomas Rauhala SeAMKista kertoo.

Open Campus yrityksille -tapahtuma on non-stop-tyyppinen eli ovet ovat avoinna kello 11-17. Laboratoriovierailuita ja puheenvuoroja on tarjolla eri aikoihin iltapäivän aikana. Tapahtumapaikkana toimii Frami F -rakennus SeAMK Kampuksella osoitteessa Kampusranta 11, Seinäjoki.

Tutustu ohjelmaan ja tule käymään!

Lisätietoja:

Tuomas Rauhala
viestinnän asiantuntija, SeAMK
puh. 040 830 2155
tuomas.rauhala@seamk.fi