SeAMK osallistuu Prideen 2022 – “Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon eteen tehdään pitkäjänteistä työtä” | SeAMK.fi

SeAMK osallistuu Prideen 2022 – "Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon eteen tehdään pitkäjänteistä työtä"

kategoria: Hakijalle, SeAMK Info
Pride viikon kuvituskuva.

SeAMK osallistuu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajavaan Pride-tapahtumaan somepäivityksin sekä nostamalla verkkosivujen etusivulle Pride-henkisen kuvan. Eleellä haluamme avata myös konkreettista työtä, jota yhdenvertaisuuden eteen tehdään päivittäin.

– Pridessa on kyse yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja ihmisoikeuksien toteutumisen eteen tehtävästä tärkeästä työstä. SeAMKilla on tässä tärkeä rooli tiennäyttäjänä. Haluamme olla turvallinen, syrjimätön ja kaikkia kunnioittava opiskelu- ja työyhteisö, rehtori Jaakko Hallila kertoo.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus keskiössä

SeAMKissa on nollatoleranssi häirinnän suhteen sekä valmiit toimintamallit kiusaamisen ja häirinnän varalle. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon eteen tehdään pitkäjänteistä työtä. Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on käytössä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma, työsuojelun suunnitelmat ja toimintamallit varhaiseen puuttumiseen.

Pride-teemaisilla kuvilla ja päivityksillä SeAMKilaiset viestivät työskentelystään tasa-arvon edistämisen puolesta nyt ja jatkossa. Ne kertovat SeAMKin toiminnasta ja arvoista yhdenvertaisuuden edistämiseksi.

Seinäjoella vietetään 6.-12.6.2022 Seinäjoki Pride 2022 -ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa, jota Lakeuden Sateenkaari ry:lle järjestää SeAMKin kulttuurituotannon opiskelija Anni Viitamäki.