SeAMKin lukuvuosi käynnistyy 1300 uuden opiskelijan voimin

kategoria: Hakijalle
Ihmisiä täydessä auditoriossa.
Uudet opiskelijat täyttivät Frami B auditorion viime vuonna.

Uusi lukuvuosi saa SeAMKissa näkyvän startin maanantaina 28. elokuuta, kun valtaosa uusista opiskelijoista aloittaa opintonsa niin sanotun orientaatiopäivän ohjelmalla. Uudet opiskelijat tutustuvat ensimmäisten päivien aikana ryhmäänsä ja opintoihinsa, SeAMK Kampukseen ja sen palveluihin, opiskelijakunta SAMOn toimintaan, muihin opiskelijoille tärkeisiin organisaatioihin sekä muun muassa tietojärjestelmiin ja turvallisuuteen. Maanantaina opintonsa aloittavat ryhmät ovat AMK-opintojen päivä- ja monimuotototeutuksia.

Paljon opiskelijoita kampuksen käytävällä.
Opiskelijat tutustuvat kampukseen ja sen palveluihin tutoropiskelijoiden johdolla.

Kaikkiaan SeAMKissa aloittaa tänä syksynä yli 1300 uutta opiskelijaa. Suomenkielisissä AMK- ja YAMK-tutkinto-ohjelmissa uusia opiskelijoita on noin 1050 ja englanninkielisissä tutkinto-ohjelmissa noin 260. Kansainvälinen kiinnostus SeAMKin tarjoamaa englanninkielistä tutkintokoulutusta kohtaan kasvoi voimakkaasti tänäkin vuonna hakijoiden määrän ollen kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna. Uudet tutkinto-opiskelijat edustavat lähes 30 kansallisuutta, ja eniten uusia aloittavia opiskelijoita on Suomen lisäksi Bangladeshista, Nepalista, Pakistanista ja Sri Lankasta. Myös vaihto-opiskelijoita on tulossa syksyllä runsaasti.

Uusille opiskelijoillemme on koottu tärkeät tiedot opintojen aloittamisesta omalle sivulleen.

Seuraava mahdollisuus hakea tutkinto-opiskelijaksi on sekin jo nurkan takana: Korkeakoulujen syksyn yhteishaku järjestetään 4.–14.9.2023. SeAMKissa on tuolloin haettavana kaksi päivätoteutuksena ja kahdeksan monimuotototeutuksena järjestettävää AMK-koulutusta.