SeAMKissa AMK-valintakokeen suoritti 855 hakijaa | SeAMK

SeAMKissa AMK-valintakokeen suoritti 855 hakijaa

kategoria: Hakijalle
Frami Kampus iltavalaistuksessa ylhäältä kuvattuna. Kuvankäsittelyllä kuvaan on lisätty näkyviin tähtiä, tähtisumua ja kaksi valonheittimen valokeilaa.

Ammattikorkeakoulut ovat järjestäneet syksyn yhteishaun AMK-valintakokeen tällä viikolla maanantaista torstaihin. Valtakunnalliseen kokeeseen osallistui neljän päivän aikana SeAMKissa yhteensä 855 hakijaa. Kiitos kaikille hakijoille!

SeAMKin osalta kokeeseen osallistuneiden määrä kaikista kutsutuista hakijoista oli 63 prosenttia.

Kokeen järjestelyissä oli mukana laajasti ammattikorkeakoulun henkilökuntaa sekä opiskelijoita. Järjestelyissä huomioitiin erityisesti vallitseva koronatilanne ja turvallinen osallistuminen kokeeseen viranomaisohjeiden mukaan.

“Osaltamme kokeet ovat sujuneet järjestelyiltään hienosti ja turvallisesti. Kiitos hakijoille sekä SeAMKilaisille kokeiden eteen tehdystä työstä”, rehtori Jaakko Hallila toteaa.

Hakijat näkevät omat koepisteensä Oma Opintopolku -palvelussa viimeistään tulosten julkaisuajankohtaan mennessä. AMK-valintakokeen perusteella valituksi tulleille tulee ilmoitus valinnasta sähköpostiin ja tieto näkyy myös Oma Opintopolku -palvelussa 27.11.2020 mennessä.