SeAMKissa nyt kolme englanninkielistä AMK-tutkinto-ohjelmaa – yhteishaku alkaa torstaina 7.1. | SeAMK

SeAMKissa nyt kolme englanninkielistä AMK-tutkinto-ohjelmaa – yhteishaku alkaa torstaina 7.1.

kategoria: Hakijalle
Tyttö pitää käsissään lasipalloa.

Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa torstaina 7. tammikuuta. SeAMKissa on kevään ensimmäisessä yhteishaussa haettavana kolme AMK-tutkintoon johtavaa englanninkielistä tutkinto-ohjelmaa:

Uutena tutkinto-ohjelmana on ensimmäistä kertaa haettavana Automation Engineering -koulutus tekniikan alalla. Automaatiotekniikan lisäksi ohjelma sisältää kattavasti myös tietotekniikan ja ohjelmistosuunnittelun opintoja ja tarjoaa eväät kansainväliselle uralle.

International Business -opinnoissa hankitaan osaamista liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnitteluun, johtamiseen ja kehittämiseen.

Nursing-koulutus vastaa sisällöltään suomenkielistä sairaanhoitaja (AMK) -koulutusta ja avaa kansainväliset työmahdollisuudet täyttäen EU-maiden vaatimukset.

Kevään ensimmäinen yhteishaku päättyy 20.1.2021 kello 15. Opintoihin haetaan Opintopolku-palvelussa. Opinnot alkavat syksyllä 2021.

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku on 17.3. – 31.3.2021. Tuolloin SeAMKissa on haettavana 15 AMK-tutkintoon johtavaa ja 6 ylempään AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa.

Lisätiedot:

Lisätietoja SeAMKin haettavina olevista koulutuksista löytyy osoitteesta www.seamk.fi/haku.

SeAMK Hakijapalvelut auttaa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä (hakijapalvelut@seamk.fi, 020 124 5501).