Avoin kouluvierailu SeAMKiin 14.12.2023

Avoimet kouluvierailut muutaman kerran lukuvuodessa

14.12.2023 klo 13.00-16.00
Vierailu alkaa tilasta F128 (nk. keltainen auditorio), Frami F Kampusranta 11 katutaso
Valitse klo 13 tai klo 14 yleisinfo ilmoittautuessasi.

Avointen kouluvierailupäivien ajankohtina eri koulut tai muut kouluvierailijat voivat tulla tutustumaan SeAMKiin ja viipyä vieraana tunnin, kaksi tai vaikka koko vierailuajankohdan ajan. Meille SeAMKiin ovat tervetulleita ennakkoilmoittautumisen perusteella tutustumaan kaikki ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneet oppilaitosten ryhmät opojen tai opettajien johdolla.

Avoimet kouluvierailupäivät ovat yhtä lailla avoimia myös yksin, vanhempien tai kaverin kanssa saapuville. Vain ennakkoilmoittautuneille.

SeAMK pilotoi lukuvuonna 2023-2024 avoimia kouluvierailupäiviä erityisesti lukioille, ammatilliselle toiselle asteelle sekä yläkouluille suunnattuna vierailumahdollisuutena. Oppilaitos tai muu vieraileva taho vastaa itse avoimesta kouluvierailupäivästä muodostuvista kustannuksistaan. Suosittelemme, että vierailuun varataan vähintään kaksi tuntia aikaa. SeAMK järjestää vierailulle ohjelman.

Voit ilmoittaa itsesi ja ryhmäsi yhteen tai useaan kouluvierailupäivään kerralla tai palata ilmoittautumaan myöhemmin.

Tervetuloa!

Muut ajankohdat, ilmoittautuminen samalla lomakkeella:
26.1.2024 klo 8.00-12.00
22.4.2024 klo 9.00-12.00

Mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun kampuksella

Sodexo Framissa (Kampusranta 11, katutaso) on mahdollista lounastaa klo 10.30 – 13.30 välisenä aikana omakustanteisesti. Lounasruokailuilmoittautumsiet pyydetään 5 arkipäivää ennen vierailua ryhmittäin kootusti (henkilömäärä riittää) osoitteeseen seamk.frami.fms.fi@sodexo.com aiheella Kouluvierailu. Sodexon ruokailussa on pyritty huomioimaan laktoosittomuus ja tarjolla on aina kasvisruokavaihtoehto. Vierailupäivän lounaslistaan voit tutustua lounaslistasivulla edellisen viikon loppupuolelta alkaen. Hinta opiskelijakortilla (Kelan ateriatukikortti) 2,95 eur ja muille 9,20 eur.

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Tutustu kampusalueeseen ja pysäköintiin 
Mikäli saavutte tilausbussilla, ottakaa pysäköinnistä ja kohtaamisesta sopimiseksi yhteyttä Katja Kaataja, katja.kaataja@seamk.fi.

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan

Ilmoittaudu ja ilmoita ryhmäsi vierailuille etukäteen, viimeistään 5 arkipäivää ennen tapahtumaa. Ilmoittautumislomakkeessa valitset ne päivät ja kellonajat, jolloin olet saapumassa vierailemaan.

Ilmoittautumislinkki

Avoimet kouluvierailut SeAMKiin -verkkosivu
Tutustu muihin tapoihin vierailla SeAMKissa