SeAMK mukana Maaseutuparlamentissa | SeAMK

SeAMK mukana Maaseutuparlamentissa

#

Seinäjoen ammattikorkeakoulu osallistuu 28.-30.9.2021 Maaseutuparlamenttiin, joka järjestetään virtuaalisesti, mutta monipaikkaisesti. Pääkeskustelut lähetetään livelähetyksenä Kurikan kampukselta.

Maaseutuparlamentti on Suomen suurin ideafestivaali ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen paikka, joka järjestetään yhteistyössä laajan joukon kanssa ympäri Suomen. Keskiössä ovat maaseutujen nuorten äänet ja kestävän tulevaisuuden tekeminen. Maaseutuparlamentti yhdistää ihmisiä kylistä ja kaupungeista. Tule sinäkin mukaan ideoimaan ja kehittämään parempaa tulevaisuutta kylääsi, kuntaasi ja koko maahan!

Maaseutuparlamentissa tapaatte meidät Kumppanitorilla tietoiskujen merkeissä 28.-29.9. klo 14-16. Tietoiskumme keskittyvät kestävään kehitykseen niin matkailun, ruokahävikin, muovinkeräyksen kuin ilmastoviisaan maatalouden teemoilla. Tämän lisäksi perehdymme hyvinvoinnin lisäämiseen osa-aikayrittäjyyden ja hyvinvointiteknologian hyödyntämisen teemoilla. Tutustu ohjelmaamme tarkemmin täällä »

Osallistuminen Maaseutuparlamentin ohjelmakokonaisuuteen edellyttää ennakkoilmoittautumista, joka tapahtuu maaseutuparlamentti.fi-sivujen kautta. Osallistuminen on ilmaista.

Tervetuloa kuulolle!