Iäkkäiden lääkehoito (4 t) - verkko-opintoina

Iäkkäiden lääkehoito on terveydenhoitoalan ammattilaisille, vanhustyössä toimiville, sekä kaikille lääkehoidosta kiinnostuneille suunnattu verkkokoulutus ikääntyvien lääkehoidosta. Koulutuksessa käsitellään ikääntymiseen liittyviä muutoksia, lääkehaittoja ja yhteisvaikutuksia. Kurssin suoritettuasi sinulla on paremmat valmiudet myös eri tietokantojen käyttöön, sekä käytännön tietoa ja taitoa erilaisten lääkevalmisteiden oikeanlaisesta antamisesta. Yhtenä verkkokoulutuksen teemana käsitellään iäkkään potilaan kohtaamista.

Verkkokoulutus koostuu videoluennoista ja itsenäisestä tehtävistä. Kurssin kestää tehtävineen noin neljä (4) tuntia ja siitä saa suoritustodistuksen.

Koulutus on tarjolla 1.9.2022-31.5.2023 välisen ajan.

Voit ilmoittautua mukaan itsellesi parhaaksi sopivana aikana. Sinulla on 30 vrk aikaa suorittaa kurssi sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt Moodle-oppimisalustalle. Saat tarkemmat ohjeet rekisteröitymisestä, sekä oman henkilökohtaisen tunnuksen Moodle-oppimisalustalle ilmoittautumisen jälkeen.

Koulutuksen hinta: 99,00€ (sis. alv)

Ilmoittautuminen ja kurssimaksun suorittaminen tapahtuu SeAMKin verkkokaupan kautta tästä linkistä. Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli työnantajasi maksaa koulutuksen, eikä ilmoittautuminen ja kurssimaksun suorittaminen tämän vuoksi onnistu verkkokaupan kautta, voit ilmoittautua koulutukseen myös sähköpostitse osoitteeseen taydennyskoulutus@seamk.fi.

Lisätietoja koulutuksesta myös kouluttajalta s-postitse mika.wallin(at)seamk.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätietoja

Henkilökuva.

Terhi Hirsimäki

Suunnittelija, jatkuva oppiminen

sähköposti

Terhi.Hirsimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408300484