Sisällöntuottajaharjoittelija

Julkaistu 10.1.2024, Haku päättyy 31.12.2024 | Etätyön mahdollisuus: Kyllä

Innostutko suomalaisista merkeistä, somesta ja sisällöntuotannosta?
Haemme oma-aloitteista, luovaa, itsenäiseen työhön kykenevää ja näkemyksellistä opiskelijaa harjoitteluun tai tekemään itsenäistä tuotantoa Vaatelainaamo Tanttuun.
Työtehtäviin sisältyy markkinointitehtäviä, erityisesti sisällöntuotantoa sosiaalisen median (fb ja ig) kanaviin ja verkkosivuille, vaatehuoltoa, asiakaspalvelua myymälässä ja varmasti paljon muutakin pientä extraa. Valo- ja videokuvaustaidoista on etua. Työ edellyttää oman tietokoneen, älypuhelimen, tarvittavien ohjelmistojen sekä kameran käyttöä. Paikka täytetään heti, kun sopiva tyyppi löytyy!

Vaatelainaamo Tanttu myy ja vuokraa suomalaisia designmerkkejä. Toimimme idyllisellä Piirin alueella Seinäjoen Törnävällä.
Helmikuussa 2019 avattu Vaatelainaamo Tanttu on suomalaisen designin yhteinen vaatekaappi. Mallisto koostuu naisten vaatteista ja koruista, mm. seuraavilta merkeiltä: AARRE/woman, Katri Niskanen, Marimekko, Nanso, Nouki, Papu, R/H, Tauko Design, Uhana Design, Vimma, With Love Sanna Hopiavuori. Lainaamon asiakkaat ovat pääosin jäseniä, jotka maksavat 2 tai 6 kk jäsenyysmaksun Tanttuun ja saavat sitä vastaan lainata kaksi vaatetta 1-3 viikoksi kerrallaan. Korulisän valitessaan lainaan sisältyy yksi koru. Kertalainaukset ovat myös mahdollisia.
Haluatko osaksi intohimoista tiimiämme? Harjoittelun voi aloittaa vaikka heti, tai sopimuksen mukaan. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si pikimmiten osoitteeseen: vaatelainaamo.seinajoki@gmail.com. Tiedusteluihin vastaa Tantun yrittäjä Johanna Rintamäki, 040 592 7518. Työstä ei voida maksaa palkkaa, mutta Tantun vaate- ja koruvalikoima on käytettävissä harjoittelun ajan.

Lisätiedot

Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Haku päättyy: 31.12.2024
Ilmoittajan verkkosivut: https://www.vaatelainaamotanttu.com/
Yhteystiedot: Johanna Rintamäki, 0405927518, vaatelainaamo.seinajoki@gmail.com