Verkkosivustostamme saavutettavampi askel kerrallaan | SeAMK

Verkkosivustostamme saavutettavampi askel kerrallaan

kategoria: Yleinen
Koristekuva.

SeAMK.fi-verkkosivustoa on työstetty käytettävämmäksi ja saavutettavammaksi viime syksystä saakka. Tänään on julkaistu näkyvimmät muutokset, kun sivuston visuaalinen ilme on saanut uuden brändivärityksen. Myös toiminnallisia puutteita on korjattu niin, että sivusto noudattaa EU:n saavutettavuusdirektiiviä ja Suomen lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta.

SeAMKin uusissa brändiväreissä on huomioitu muun muassa värien kontrasti sekä värien toimivuus erilaisissa sähköisissä ympäristöissä kuin myös painetuissa materiaaleissa.

Verkkosivuston toiminnallisuuksia on muokattu niin, että ne toimivat mahdollisimman hyvin muun muassa erilaisilla ruudunlukulaitteilla.

­ – ­Tavoitteenamme on, että verkkosivustomme on helposti eri päätelaitteilla käytettävä. Haluamme, että hakijamme, opiskelijamme, henkilöstömme ja muut eri sidosryhmiemme edustajat löytävät tarvitsemansa tiedon helposti ja ymmärrettävässä muodossa, toteaa SeAMKin viestintä- ja markkinointipäällikkö Outi Kemppainen.

SeAMK.fi-sivuston työstäminen saavutettavammaksi jatkuu edelleen. Seuraavaksi käymme läpi sivuston sisältöjä, ja teemme tarvittavia muokkauksia erilaisiin sisältötyyppeihin. Työ valmistuu ensi syksynä.

Lain mukaan SeAMKin verkkopalveluiden tulee olla saavutettavia 23.9.2020 mennessä.

 

Lisätietoja:

Outi Kemppainen
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
outi.kemppainen(a)seamk.fi
puh. 040 8302 270