Maksulliset asiantuntijapalvelut | SeAMK

Maksulliset asiantuntijapalvelut

SeAMKin maksulliset TKI-palvelut auttavat yrityksiä ja organisaatioita kehittymään ja kohottamaan kilpailukykyään.

SeAMK tarjoaa maksullisia TKI-palveluita muun muassa yrityksen tuotekehityksen tueksi. Lisäksi toteutetaan asiakkaiden tarpeisiin pohjautuvaa räätälöityä henkilöstökoulutusta, täydennyskoulutusta ja muita asiantuntijapalveluita.

Mikäli teillä on kysyttävää tai toiveita maksullisista palveluistamme, autamme mielellämme. Keskustellaan yhdessä yrityksenne tarpeista ja räätälöidään teille sopiva palvelu.

Monipuolinen palveluvalikoima

Kaksi henkilöä keskustelee fläppitaulun edessä.

Koulutusvienti

SeAMK vie osaamistaan myös maailmalle. SeAMKin osaamista ja tietotaitoa on tarjolla mm. tutkintokoulutusten, lyhytkurssien ja seminaarien muodossa. Koulutusvientiä toteutetaan kotimaassa ja ulkomailla, yhdessä alueen yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa sekä myös yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen kanssa.

Kolme opiskleijaa suojavarusteisiin pukeutuneena elintarvikelaboratoriossa.

Ruoka-alan palvelut

SeAMK tarjoaa maksullisia ruoka-alan palveluita muun muassa yrityksen tuotekehityksen tueksi. SeAMKilla on vankka kokemus ja osaaminen ruoka-alan palveluissa. SeAMKin ruoka-alan asiantuntijat tarjoavat luotettavaa ja ajantasaista tietoa.

Konelaboratorion robotti.

Testaus, mittaus ja simulointi

SeAMKin testaus-, mittaus- ja simulointi -palvelut pitävät sisällään monipuolisen valikoiman tutkimukseen, kouluttamiseen ja selvityksiin liittyviä palveluita. SeAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan tietotaito sekä modernit tilat tarjoavat yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuksia kehittyä yhä eteenpäin. Kauttamme kehitystä ovat saaneet esimerkiksi rakennusalan, teknologia-alan sekä elintarvike- ja maatalousalan toimijat.

Henkilö ojentaa toiselle henkilölle papereita.

Tutkimukset ja selvitykset

Tutkimukset ja selvitykset -palvelut ovat Seinäjoen ammattikorkeakoulussa laadittu hyvässä yhteistyössä alueellisten ja kansallisten toimijoiden kanssa. Yhteistyön pohjalta on muodostunut palveluita mm. sosiaali- ja terveysalan, maa- ja metsätalouden sekä bio- ja elintarviketekniikan tarpeisiin. Näiden palveluiden pohjalta yritykset ja organisaatiot ovat voineet kehittää toimintaansa eteenpäin ja saaneet samalla uusia kontakteja.

Ihmisiä istuu neuvotteluhuoneessa pöydän ympärillä.

Hyödynnä veroetua tai innovaatioseteliä

SeAMK on Tekesin hyväksymä Innovaatiosetelin palveluntarjoaja. Autamme myös hakemuksen ja loppuraportin tekemisessä. Palvelujemme avulla yrityksenne voi kehittää tuotteitaan, palvelujaan ja prosessejaan. Autamme myös liiketoimintanne kasvussa ja kansainvälistymisessä.

Lisätietoja maksullisesta palvelutoiminnasta

Vaaleahiuksinen nainen seisoo käsi lanteilla hieman vinosti kameraan.

Sirkku Uusimäki

Asiantuntija, yrityspalvelut

sähköposti

Sirkku.Uusimaki(a)seamk.fi

puhelin

+358408304253

Muut koulutukset SeAMKissa

SeAMKissa järjestetään lisäksi yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin pohjautuvaa henkilöstö- ja muuta täydennyskoulutusta. Koulutusta on tarjolla myös Maakuntakorkeakoulun ja avoimen AMK:n kautta. Tutustu tarjontaan oheisten linkkien kautta.