Haku SeAMKin kansainvälisiin, englanniksi toteutettaviin koulutuksiin alkaa keskiviikkona 3.1.2024 | SeAMK.fi

Haku SeAMKin kansainvälisiin, englanniksi toteutettaviin koulutuksiin alkaa keskiviikkona 3.1.2024

kategoria: Hakijalle

Korkeakoulujen kevään ensimmäinen yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 3. tammikuuta vieraskielisten koulutusten haulla. SeAMKissa on haettavana nyt neljä AMK-tutkintoon johtavaa tutkinto-ohjelmaa sekä ylempään AMK-tutkintoon johtava MBA-tutkinto-ohjelma.

Haettavana olevat tutkinto-ohjelmat tarjoavat osaamista liiketoimintaan, automaatiotekniikkaan, ruokajärjestelmiin ja hoitotyöhön sekä valmiuksia työskennellä kansainvälisissä tehtävissä. Kiinnostus SeAMKin kansainvälisiin tutkinto-ohjelmiin on ollut voimakkaasti kasvavaa. Keväällä 2023 hakijoita oli yli kuusinkertainen määrä verrattuna kevään 2021 tilanteeseen.

”Kasvu kansainvälisyyden kautta on tärkeä strateginen tavoite SeAMKille. Uskomme, että laadukkaat tutkinto-ohjelmamme kiinnostavat hakijoita myös kansainvälisesti ”, SeAMKin viestintä- ja markkinointipäällikkö Outi Kemppainen kertoo.

Yhteishaun lisäksi SeAMKin englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin on mahdollista hakea erillishaussa (SeAMK Direct Application). Kevään ensimmäisessä yhteishaussa hakeminen tapahtuu Opintopolku-palvelussa. Yhteishausta poiketen Direct Application -haussa voi hakea vain yhteen tutkinto-ohjelmaan ja opiskelijavalinta tehdään online-valintakokeen pisteiden perusteella.

Molempien hakutapojen osalta hakuaika päättyy keskiviikkona 17.1.2024 kello 15. Tutustu tarkemmin kevään ensimmäiseen yhteishakuun sekä SeAMK Direct Application -hakuun.

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa on haettavana seuraavat koulutukset:

Päivätoteutus

Monimuotototeutus

Ylemmät AMK-tutkinnot

SeAMK Direct Application -haussa ovat haettavana seuraavat koulutukset:

Lisätiedot:

SeAMK Hakijapalvelut
hakijapalvelut@seamk.fi
admissions@seamk.fi