SeAMKin todistusvalinnat on julkaistu torstaina 25.5.

kategoria: Hakijalle

SeAMKin kevään 2023 toisen yhteishaun hakukohteiden todistusvalinnat on julkaistu torstaina 25.5. Opiskelijaksi hyväksytyt saavat tiedon tarjolla olevasta opiskelupaikasta automaattisesti Opintopolku-palvelusta. Hakijat voivat halutessaan tarkistaa oman tilanteensa Oma Opintopolku -palvelusta. Mikäli tulet hyväksytyksi todistusvalinnan kautta, sinun ei tarvitse osallistua AMK-valintakokeeseen. Jos kuitenkin haluat vielä tavoitella mahdollista ylemmän hakutoiveesi opiskelupaikkaa, osallistu AMK-valintakokeeseen. Tietoa AMK-valintakokeesta kerrotaan ammattikorkeakouluun.fi– sivulla.

Opetushallitus julkaisi tiedotteen (lue tiedote täältä), että osa tämän kevään hakijoista on voinut tulla virheellisesti hyväksytyksi korkeakouluun. Virhe on korjattu.

SeAMKin todistusvalinnoissa virheitä ei ole, ja todistusvalintamme tulokset ovat luotettavat.  Mikäli kysessä on jonkin muun korkeakoulun opiskelijavalinnat, tulee hakijan ottaa yhteyttä kyseessä olevaan korkeakouluun. Kaikkien korkeakoulujen todistusvalinnat julkaistaan viimeistään maanantaina 29.5.

Lue lisää SeAMKin opiskelijavalinnoista tästä linkistä Opiskelijavalinnat.