Avoimessa AMK:ssa monipuolinen opintotarjonta! | SeAMK

Avoimessa AMK:ssa monipuolinen opintotarjonta!

SeAMKin henkilöstöä työskentelemässä auditoriossa iloisessa tunnelmassa.

SeAMKissa on tarjolla laaja kattaus jatkuvan oppimisen koulutuksia, jotka antavat mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen ja uudistamiseen. Koulutukset sopivat moneen tarkoitukseen – ammatillisen osaamisen syventämiseen, tietyn alan opintoihin tutustumiseen tai esimerkiksi uudelle alalla suuntautumisen tueksi.

Avoin AMK

Avoimen AMKin osaamiskokonaisuudet on rakennettu SeAMKin tutkinto-ohjelmien osista. Mielenkiintoisia koulutuksia löytyy esimerkiksi autotekniikkaan, julkisiin hankintoihin, matkailuun ja ikääntymiseen liittyen. Ilmoittautumislomake löytyy osaamiskokonaisuuksien esittelyjen yhteydestä. Ilmoittautumiset ajoittuvat pääosin elo-syyskuulle. Avoimen AMKin osaamiskokonaisuudet löytyvät täältä: Osaamiskokonaisuudet | SeAMK

Avoimessa AMKissa voi suorittaa myös yksittäisiä opintojaksoja. SeAMKin avoimessa AMKissa on tarjolla lähes 500 opintojaksoa eri aloilta. Avoimen AMKin sivuilla on avattu uudistettu palvelu, josta yksittäiset opintojaksot löytyvät helpommin haku- ja suodatustoiminnoilla. Palvelusta löytyy opintojaksokuvaukset, tiedot julkaistuista opetuspäivistä sekä tiedot ilmoittautumisesta. Uutuutena syksyn tarjonnassa ovat mm. urheilujohtamisen opintojaksot. Avoimen AMKin yksittäisten opintojaksojen tarjonta: SeAMK Avoin AMK -opintojaksotarjonta

Avoimen AMKin opinnot vastaavat SeAMKin tutkinto-ohjelmien tutkintovaatimuksia. Avoimessa AMKissa ei voi kuitenkaan suorittaa tutkintoa, mutta suorituksia voidaan soveltuvin osin hyväksilukea mahdollisissa tulevissa korkeakouluopinnoissa.

Tutustu myös muuhun avoimen AMKin tarjontaan: Avoin AMK -opinnot | SeAMK

Tervetuloa mukaan opintoihin!

Annika Pöytälaakso
erikoissuunnittelija, jatkuva oppiminen
Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Ps. Tervetuloa myös Avoimen iltamat -webinaariin tiistaina 17.8.2021.

Avoimen iltamat on maksuton ja kaikille avoin webinaari, jossa esitellään avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tapahtuma järjestetään webinaarina tiistaina 17.8. klo 17.30- n. klo 19. Avoimen iltamien teemana tänä vuonna on Mistä ilo ja into syntyvät?

Tapahtuman pääpuhujana on tietokirjailija, pappi, hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähettiläs Jaakko Heinimäki. Tilaisuuden juontaa Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtori Jaakko Hallila.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 16.8. mennessä: Avoimen iltamat 17.8.2021 | SeAMK