SeAMK tarjoaa syksyllä monia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen avoimessa AMK:ssa

Henkilö tietokoneen kanssa jalat pöydällä.

SeAMKin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa syksyllä 2023 monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan muun muassa osaamiskokonaisuuksien ja yksittäisten opintojaksojen avulla. Opiskelu avoimessa AMK:ssa voi toimia myös reittinä tutkinto-opiskelijaksi esimerkiksi polkuopintojen kautta. 

Polkuopinnot

Polkuopinnoilla tarkoitetaan avoimina ammattikorkeakouluopintoina suoritettavia ensimmäisen lukuvuoden opintoja ennen hakemista tutkinto-opiskelijaksi. Syksyllä 2023 tarjolla on polkuopintopaikkoja SeAMKin AMK-tutkinto-ohjelmien päivä- ja monimuotototeutuksilla sekä ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa. Seinäjoella käynnistyvien ryhmien lisäksi tarjolla on polkuopintopaikkoja konetekniikan monimuoto-opinnoissa Alavudella ja Kurikassa. Ilmoittautuminen polkuopintoihin järjestetään 7.8.2023 (klo 8.00) – 9.8.2023 (klo 15.00). 

Osaamiskokonaisuudet ja yksittäiset opintojaksot

Osaamiskokonaisuudet ovat oman osaamisen kehittämiseen ja syventämiseen tarkoitettuja opintopaketteja, joiden suorittamisesta toimitetaan todistus. Syksyllä 2023 avoimessa AMK:ssa on tarjolla erilaisia osaamiskokonaisuuksia, kuten Tapahtumatuotannon osaaja (30 op), Kohtaamistaide (15 op) tai Markkinointi (14 op). Ilmoittautuminen osaamiskokonaisuuksiin päättyy osaamiskokonaisuuskohtaisesti elo-syyskuun aikana.  

Avoimessa AMK:ssa voi suorittaa myös runsaasti erilaisia yksittäisiä verkko-opintojaksoja SeAMKin koulutusaloilta. Nonstop verkko-opinnoissa opiskelun voi aloittaa joustavasti. Opiskelijan ilmoittautuessa nonstop verkko-opintoihin 1.8.-30.9.2023 välisenä aikana opintomaksua ei veloiteta.  

Suurin osa osaamiskokonaisuuksista sekä yksittäiset verkko-opintojaksot ovat suoritettavissa joustavasti uudella SeAMK Space -verkkokampuksella. Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja:

Jatkuvan oppimisen päällikkö Annika Pöytälaakso
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
puh. 040 830 0348
annika.poytalaakso@seamk.fi

Suunnittelija Outi Rinta-Homi
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
puh. 050 401 0027
outi.rinta-homi@seamk.fi