Opiskelu SeAMKissa

Näille sivuille olemme koostaneet tietoa SeAMKissa opiskeluun liittyvistä asioista, kuten opiskelijan ohjauksesta, opiskeluympäristöistä, kansainvälisyydestä ja yrittäjyydestä opinnoissa, projektiopinnoista sekä urheiluakatemiatoiminnasta. Lisätietoa SeAMKiin hakemisesta löydät tietoa Hakeminen-sivulta.

Henkilökuntamme ja innostava kampuksemme ovat sinua varten.

Tervetuloa SeAMKiin!

Opiskelua innostavassa ympäristössä

Kaikki SeAMKin yksiköt mahdollistavat opiskelun tekniikaltaan ja välineistöltään moderneissa tiloissa. Ajanmukaiset tilat luovat edellytykset monipuoliseen ja aktiiviseen oppimiseen. SeAMKissa opiskelija voivat myös osallistua tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Maailma on avoin opiskelijoillemme, sillä SeAMKin kansainvälisyys ja noin 200 yhteistyökorkeakoulua tarjoavat reittejä kansainväliseen opiskeluun ympäri maailmaa.

Henkilökunta tukenasi

Vastauksia kysymyksiisi liittyen opiskeluun SeAMKissa löydät myös opiskelijan oppaasta. Siellä on tarjolla tarkempaa tietoa mm. opinnoista, harjoittelusta, esteettömästä opiskelusta, asumisesta ja opiskelijoiden taloudellisesta tuesta. Voit olla myös yhteydessä opiskelijapalveluihimme, jotka auttavat sinua saamaan vastauksen kysymyksiisi.

Ota yhteyttä opiskelijapalveluihin

Opiskelijapalvelut

sähköposti

opiskelijapalvelut(a)seamk.fi

puhelin

020 124 5055